“Δημοκρατική Συνεργασία για τη Νίκαια και τον Αγ. Ιωάν. Ρέντη” υποψήφιος Δήμαρχος Καννέλος Τούντας: Συμμετέχουμε στο τριήμερο πένθος. Αναβάλουμε την εκδήλωση του συνδυασμού μας

0
98
Ανακοίνωση του συνδυασμού του υποψήφιου Δημάρχου Νίκαιας Ρέντη Κανέλλου Τούντα:
Με την κήρυξη τριήμερου πένθους στις Ένοπλες Δυνάμεις, αναβάλουμε την εκδήλωση Μουσικής βραδιάς που είχε προγραμματίσει για αύριο με όλα τα στελέχη του ο συνδυασμός μας, “Δημοκρατική Συνεργασία για τη Νίκαια και τον Αγ. Ιωάν. Ρέντη”.
Εκφράζουμε την συμπαράστασή μας και τη βαθύτατη οδύνη μας για τον θάνατο των τριών στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των δύο πολιτών, που έχασαν τη ζωή τους εν ώρα καθήκοντος συμμετέχοντας στη αποστολή της Ελληνικής ανθρωπιστικής βοήθειας στη Λιβύη, κατά την έμπρακτη επίδειξη αλληλεγγύης σε δοκιμαζόμενους συνανθρώπους μας. H απώλεια της ζωής τους, προκαλεί απέραντη θλίψη σε όλους μας.
Οι σκέψεις μας αυτή την ώρα είναι στις οικογένειες των θυμάτων του δυστυχήματος, στις οποίες απευθύνουμε τα πλέον ειλικρινή μας συλλυπητήρια, όπως και στους τραυματίες, στους οποίους απευθύνουμε ευχές για ταχεία ανάρρωση.