Η έντονη αντίδραση του Δημήτρη Μαρκόπουλου: Δεν αξίζουν τέτοιοι εκπρόσωποι σε ένα νησί σαν την Κύπρο μας. Σε ένα νησί που πριν 50 χρόνια βίωσε την διχοτόμηση, τον θάνατο και τον ξεριζωμό

0
30
Την έντονη αντίδραση του Βουλευτή Β Πειραιά Δημήτρη Μαρκόπουλου, προκάλεσε το βίντεο του Αλέξανδρου Κοψιάλη, με τον Κύπριο YouTuber, ευρωβουλευτή, Φειδία να δίνουν 50άρικα σε άτομα για challenges.
Στο εν λόγω βίντεο, οι δύο YouTubers μίλησαν, μεταξύ άλλων, για τη διαδικτυακή τους πορεία, τους followers τους και τις αμοιβές του YouTube, ενώ βρέθηκαν και στην πλατεία Συντάγματος, ώστε να μοιράσουν χρήματα σε περαστικούς που θα δέχονταν να συμμετέχουν σε προκλήσεις που θα τους έδιναν.
Μεταξύ άλλων, Αλέξανδρος Κοψιάλης και Φειδίας Παναγιώτου κάλεσαν περαστικούς να βουτήξουν ημίγυμνοι στο σιντριβάνι, να φιλήσουν στο στόμα έναν άγνωστο, αλλά και να μασήσουν μια γόπα τσιγάρου, με το εν λόγω κομμάτι του βίντεο να προκαλεί αντιδράσεις.
Εκφράζοντας την έντονη κριτική του ο Δημήτρης Μαρκόπουλος, δήλωσε χαρακτηριστικά:
“Ο Κύπριος χαβαλές – Ευρωβουλευτής οφείλει να ελεγχθεί για την απαράδεκτη συμπεριφορά του από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. Δεν μπορείς να προσβάλλεις ή να διαπομπεύεις πολίτες- κράτους μέλους της ΕΕ όντας σε τέτοιο αξίωμα και να μην υπάρχουν κυρώσεις.
Δεν αξίζουν τέτοιοι εκπρόσωποι σε ένα νησί σαν την Κύπρο μας. Σε ένα νησί που πριν 50 χρόνια βίωσε την διχοτόμηση, τον θάνατο και τον ξεριζωμό”.