ΝΙΚΑΙΑ: «Η Ιστορία έχει μια σωστή πλευρά, με την Παλαιστίνη ως τη λευτεριά», το σύνθημα που ακούστηκε δυνατά στους δρόμους της πόλης

0
110

 Το σύνθημα «Λευτεριά στην Παλαιστίνη» κυριάρχησε στην εκδήλωση αλληλεγγύης που πραγματοποιήθηκε μετά από κάλεσμα της Επιτροπής Ειρήνης Κοκκινιάς.

Το πρωί του Σαββάτου ξεκίνησαν ταυτόχρονα δύο πικετοφορίες, η μία από την πλατεία Κρήνης και η άλλη από την πλατεία της Παιδικής Στέγης με κατεύθυνση προς το Περιβολάκι (πλ. Δαβάκη), όπου και έγινε η εκδήλωση.
«Η Ιστορία έχει μια σωστή πλευρά, με την Παλαιστίνη ως τη λευτεριά», ήταν το σύνθημα που ακούστηκε δυνατά στους δρόμους της πόλης.
 Οι μαζικοί φορείς που συμμετείχαν:
Ενωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων, Εξωραϊστικός Εκπολιτιστικός Σύλλογος Αγ. Τριάδας Νίκαιας, Μουσικός Ομιλος Νίκαιας, Ορειβατικός Φυσιολατρικός Ομιλος Νίκαιας (ΟΦΟΝ), Παράρτημα Κοκκινιάς της ΠΕΑΕΑ – ΔΣΕ, Σύλλογος Γυναικών (μέλος της ΟΓΕ), Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ, Σωματείο Συνταξιούχων ΟΑΕΕ, Εμπορικός Σύλλογος Νίκαιας, ΕΛΜΕ Πειραιά, Σύλλογος Διδασκόντων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Νίκαιας – Πειραιά.
Οι συμμετέχοντες κατήγγειλαν το έγκλημα που συντελείται στη Γάζα και την εμπλοκή της Ελλάδας στο πλευρό του κράτους δολοφόνου του Ισραήλ.