Γιώργος Ιωακειμίδης: Η Τοπική Αυτοδιοίκηση οφείλει να αφουγκράζεται τις ανάγκες που προκύπτουν στην εκπαιδευτική κοινότητα και να χαράζει μια πολιτική παρεμβάσεων προοπτικής

0
57

Νέο εργαστήριο και αίθουσες στο 1ο ΕΠΑΛ Νίκαιας «Παναγιώτης Γιαννάκης»

Είχα τη χαρά να βρεθώ στο 1ο ΕΠΑΛ Νίκαιας «Παναγιώτης Γιαννάκης» στα εγκαίνια του νέου εργαστηρίου του ηλεκτρολογικού τομέα και των νέων θεωρητικών αιθουσών. Η συγκίνηση μεγάλη όταν παρέλαβα την τιμητική πλακέτα στα χέρια μου αν και ως Δημοτική Αρχή προχωρήσαμε στο αυτονόητο που δεν είναι άλλο από τη βελτίωση των συνθηκών εκπαίδευσης των μαθητών.
Η Τοπική Αυτοδιοίκηση οφείλει να αφουγκράζεται τις ανάγκες που προκύπτουν στην εκπαιδευτική κοινότητα και να χαράζει μια πολιτική παρεμβάσεων προοπτικής.
Αισθάνομαι την ανάγκη να συγχαρώ τόσο τη Διευθύντρια του σχολείου κ. Γεωργαντζέλη, τους συλλόγους εκπαιδευτικών αλλά και τους μαθητές που εξακολουθούν να ανταποκρίνονται με επιτυχία στις δύσκολες προκλήσεις του σήμερα με κινητήρια δύναμη τη γνώση. Και κάπως έτσι ανοίγουν οι δρόμοι με την καλή συνεργασία δήμου και σχολείων προς ένα μέλλον που να ανταποκρίνεται στις προσδοκίες των παιδιών μας.