Δήμος Νίκαιας Αγ.Ι.Ρέντη: Δήμαρχος και Σύλλογος Εργαζομένων ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΝ τα θλιβερά επεισόδια στο Ληξιαρχείο του Δήμου

0
34
Ο Σύλλογος Εργαζομένων του Δήμου Νίκαιας- Αγ.Ι.Ρέντη και ο Δήμαρχος Κώστας Μαραγκάκης,  καταδικάζουν το επεισόδιο που δημιουργήθηκε την Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου στο Ληξιαρχείο του Δήμου σε βάρος εργαζόμενων στο δήμο, από πολίτη.
Από την πρώτη στιγμή το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου ,βρέθηκε κοντά στους εργαζόμενους τόσο στον Δήμο όσο και στο αστυνομικό τμήμα μαζί με την Αντιδήμαρχο Μαρία Αραβαντινού.
Το Προεδρείο του Συλλόγου μαζί με τον Δήμαρχο επισκέφθηκαν τους χώρους εργασίας του παλαιού Δημαρχείου και ενημέρωσαν τους εργαζόμενους ότι στην περίπτωση που θέλουν να κινηθούν δικαστικά,ο Σύλλογος θα
Ο Δήμαρχος Νίκαιας-Αγ. Ι.Ρέντη Κώστας Μαραγκάκης, προχώρησε σε δήλωση καταδίκης για το περιστατικό βίας κατά συνεργατών του Δήμου:
“Σχετικά με το απαράδεκτο επεισόδιο άσκησης βίας κατά συνεργατών του Δήμου μας, από πολίτη, ΕΚΦΡΑΖΩ την αμέριστη αλληλεγγύη μου προς τους συνεργάτες μας που υπήρξαν θύματα του προπηλακισμού, ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΩ κάθε μορφή βίας, ιδίως στον εργασιακό χώρο και ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΝΩ, με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο, ότι θα ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα για την αποφυγή ανάλογων περιστατικών στο μέλλον. Οι συνεργάτες μας να είναι βέβαιοι ότι έχουν και θα έχουν την απόλυτη στήριξη της Διοίκησης”.