Αρχική Επικαιρότητα Επεισόδια στου Ρέντη: Γονείς βρίσκονται έξω από το Αλλοδαπών και παρακαλούν να...

Επεισόδια στου Ρέντη: Γονείς βρίσκονται έξω από το Αλλοδαπών και παρακαλούν να δουν τα παιδιά τους

0
105

Εξω από το Μεταγωγών από τις πρώτες πρωινές ώρες βρίσκονται δεκάδες γονείς, καθώς έχουν προσαχθεί τα παιδιά τους και παρακαλούν τις αστυνομικές δυνάμεις να τα δουν και να τους μιλήσουν.

Πιο αναλυτικά, οι δυνάμεις των ΜΑΤ έχουν προσαγάγει συνολικά 424 άτομα, τα οποία από το κλειστό του Ρέντη μεταφέρθηκαν τα μεσάνυχτα στην Διεύθυνση Αλλοδαπών Αττικής στην Πέτρου Ράλλη προκειμένου να γίνει εξακρίβωση στοιχείων και να διαπιστωθεί εάν και ποιοι εμπλέκονται στα συγκεκριμένα επεισόδια.

Μετά από λίγες ώρες, έξω από το Μεταγωγών από τις πρώτες πρωινές ώρες βρίσκονται δεκάδες γονείς, καθώς έχουν προσαχθεί τα παιδιά τους και περιμένουν να δουν ποιες θα είναι οι εξελίξεις. Υπάρχουν επίσης πολλοί φίλοι και συγγενείς των προσαχθέντων.

Μιλώντας στον Ant1 μητέρα ανηλίκου είπε ότι «το παιδί της ήταν μέσα στο γήπεδο, και σύμφωνα με όσα της είπε καθόταν κοντά στα πανό».

Ο νεαρός κάλεσε τη μητέρα του κατά τις «23:00 το βράδυ, της είπε να μην ανησυχεί ότι τον πήγαν στο μεταγωγών για εξακρίβωση στοιχείων». Το παιδί ανέφερε στη μητέρα του ότι έγιναν επεισόδια έξω από το γήπεδο. Κατά την περιγραφή η μητέρα λέει ότι «παρά τους καπνούς εντός του γηπέδου δεν άφηναν οι αστυνομικοί να βγουν έξω τον κόσμο, απέκλεισαν το γήπεδο».

Οταν εκείνη τον ρώτησε που σας πηγαίνουν το παιδί της είπε, «μαμά μας βαράνε… τι να ρωτήσουμε» στις 12:40 το παιδί μπήκε στην κλούβα και βγήκε μετά τις 4:20, κατήγγειλε η ίδια.
ΠΗΓΗ:gazzetta.gr