Λαϊκή Συσπείρωση Νίκαιας – Αγ.Ι.Ρέντη : ΟΧΙ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΩΝ ΕΛΤΑ ΝΕΑΠΟΛΗΣ!

0
77
Ανακοίνωση της Λαϊκής Συσπείρωσης Νίκαιας – Αγ.Ι.Ρέντη :
ΟΧΙ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΩΝ ΕΛΤΑ ΝΕΑΠΟΛΗΣ!
Δεκάδες υποκαταστήματα των ΕΛ.ΤΑ. σε όλη τη χώρα βάζουν λουκέτο,μεταξύ αυτών και το υποκατάστημα στη Νεάπολη.
Το λουκέτο στα ΕΛ.ΤΑ. έχει όνομα και επώνυμο και είναι η πολιτική της απελευθέρωσης της ταχυδρομικής αγοράς την οποία υλοποιούν πιστά οι διορισμένες διοικήσεις των εκάστοτε κυβερνήσεων που “πίνουν νερό” στο όνομα της Ευρωπαϊκής Ένωσης,των ιδιωτικοποιήσεων και των μονοπωλίων στον κλάδο των ταχυμεταφορών.
Όταν κερδίζουν οι λίγοι χάνουν οι πολλοί και συγκεκριμένα οι εργαζόμενοι του κλάδου,με εντατικοποίηση και απολύσεις,αλλά και όλοι εμείς που χρυσοπληρώνουμε την απελευθέρωση του κλάδου της ταχυδρομικής αγοράς.
Η Λαϊκή Συσπείρωση Νίκαιας-Αγ.Ι.Ρέντη καταδικάζει το κλείσιμο του υποκαταστήματος ΕΛ.ΤΑ. στη Νεάπολη και καλή τη Δημοτική αρχή του κ.Ιωακειμίδη να πάρει θέση και όχι να “σφυρίζει αδιάφορα” για ότι συμβαίνει στην πόλη.
Καλούμε τον λαό της Νίκαιας και του Ρέντη:
– Να συμπορευτεί με τη Λαϊκή Συσπείρωση στους αγώνες στις επερχόμενες Δημοτικές και Περιφερειακές εκλογές,για να παλέψουμε για τη ζωή που μας αξίζει.
– Τώρα με τη Λαϊκή Συσπείρωση για να έχει πραγματικό αντίπαλο η κυβέρνηση και όχι “βαστάζους και χειροκροτητές”.
– Γιατί εμείς δεν είμαστε “ανεξάρτητοι” – αλλά εξαρτημένοι από τις ανάγκες,τις αγωνίες και τα όνειρα των πολλών και της νέας γενιάς της Νίκαιας και του Ρέντη.