Λαϊκή Συσπείρωση Νίκαιας Ρέντη: Καλούμε την διοίκηση του ΔΕΔΔΗΕ να αναστείλει τις εργασίες ώστε να προστατευτούν και οι εργαζόμενοι και οι πολίτες .

0
136
Με ανακοίνωση της η ΔΕΔΔΗΕ στην περιοχή των Άσπρων Χωμάτων στην Νίκαια ενημερώνει ότι στις 27/7 από τις 7.30 έως τις 16.00, δηλαδή για εννέα ώρες θα υπάρχει διακοπή ρεύματος για να γίνουν τεχνικές εργασίες.
Ρωτάμε .
●Δεν ισχύει η διακοπή εξωτερικών εργασιών εν μέσω καύσωνα ;
●Υπάρχει πληροφόρηση ότι στις 27/7 θα έχει πέσει τόσο η θερμοκρασία ώστε να μην ισχύουν οι απαγορεύσεις ή τα μέτρα προστασίας για τους ευάλωτους συμπολίτες μας;
●Στην περίπτωση που ισχύουν ακόμα τα μέτρα προστασίας από τον καύσωνα ποια μέτρα έχουν ληφθεί για τους κατοίκους τις περιοχής που ανήκουν στην ομάδα των ευάλωτων ;
Σαν Λαϊκή Συσπείρωση Νίκαιας Ρέντη καλούμε την διοίκηση του ΔΕΔΔΗΕ να αναστείλει τις εργασίες ώστε να προστατευτούν και οι εργαζόμενοι και οι πολίτες .
Καλούμε την δημοτικη αρχή της Νίκαιας Ρέντη επιτέλους να ενδιαφερθεί για την καθημερινότητα των δημοτων και να πάρει πρωτοβουλίες για τέτοια φαινόμενα που προφανώς δεν ισχύουν μόνο για την συγκεκριμένη περιοχή.