Λαϊκη Συσπείρωση Νίκαιας- Ρέντη: ΜΕ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΑΧΕΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

0
93

Σε ένα μεγάλο λαϊκό γλέντι με αισιοδοξία για τις μάχες που έρχονται αλλά και για θετικά αποτελέσματα και στις τοπικές εκλογές- ανακοινώθηκαν οι υποψήφιοι Δήμαρχοι του ΚΚΕ στους Δήμους του Πειραιά.

Στις τοπικές εκλογές το πραγματικό δίλημμα για τον λαό θα είναι: ή περιφερειακές και δημοτικές αρχές που θα στηρίζουν, θα εξειδικεύουν, θα υλοποιούν την αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης και της ΕΕ ή κομμουνιστές και άλλοι αγωνιστές με τη Λαϊκή Συσπείρωση, εκλεγμένοι και δημοτικές αρχές που θα βρίσκονται δίπλα στον αγώνα και στις διεκδικήσεις του λαού.
Τώρα, το βήμα που έγινε στις βουλευτικές εκλογές με τη σημαντική ενίσχυση του ΚΚΕ, να γίνει άλμα και στις εκλογές του Οκτώβρη.
Γιατί οι εργαζόμενοι και οι κάτοικοι στον ευρύτερο Πειραιά, ο λαός θα χρειαστεί περιφερειακούς και δημοτικούς συμβούλους και όσους δημάρχους γίνεται, μαχητές στο πλάι του και όχι μακρύ χέρι των κυβερνήσεων και το μεγάλων συμφερόντων.
Είμαστε αισιόδοξοι και για αυτή την μάχη. Καλούμε να στηριχτούν μαζικά τα ψηφοδέλτια της “Λαϊκής Συσπείρωσης” ριζώνοντας την πιο δυνατή λαϊκή μαχητική αντιπολίτευση στην περιφέρεια και σε κάθε δήμο, για να έχει ο λαός και η νεολαία, ο αγώνας τους ακόμη περισσότερα στηρίγματα, για να δοθεί νέο μήνυμα στην κυβέρνηση της Νέα Δημοκρατίας ότι δεν παίζει χωρίς αντίπαλο.
Κάναμε το βήμα και τώρα άμεσα, πάμε για τα επόμενα με ενισχυμένη συσπείρωση εργατικών – λαϊκών δυνάμεων που συμπορεύονται με το ΚΚΕ, στα ψηφοδέλτια της “Λαϊκής Συσπείρωσης”, παντού και
με τον Γιάννη Πρωτούλη, υποψήφιο περιφερειάρχη Αττικής
με τον Νίκο Αμπατιέλο, υποψήφιο δήμαρχο στον δήμο Πειραιά
με τον Παναγιώτη Κατηφέ, υποψήφιο δήμαρχο στον δήμο Νίκαιας-Ρέντη
με τον Γιώργο Καλαμαρά, υποψήφιο δήμαρχο στο δήμο Κερατσινίου – Δραπετσώνας
με την Ελευθερία Παπουτσιδάκη, υποψήφια δήμαρχο στον δήμο Κορυδαλλού
με τον Βασίλη Μπατίστα, υποψήφιο δήμαρχο στον δήμο Περάματος
με τη Μαρία Παπαελευθερίου, υποψήφια δήμαρχο στον δήμο Σαλαμίνας
με τον Παναγιώτη Ηλία, υποψήφιο δήμαρχο στον δήμο Αίγινας.
Για το γλέντι φρόντισαν με τον καλύτερο τρόπο οι “Οι εκ Πειραως” !!!!