Νίκος Κόγιας: Αντιδήμαρχος τεχνικών υπηρεσιών και πολεοδομίας στο Δήμο Σαλαμίνας, ένας άξιος συνεργάτης του Δημάρχου Γιώργου Παναγόπουλου

0
109

Ο Νίκος Κόγιας Αντιδήμαρχος τεχνικών υπηρεσιών και πολεοδομίας στο Δήμο Σαλαμίνας και Αναπληρωτής Δημάρχου, είναι ένας άξιος συνεργάτης του Δημάρχου Γιώργου Παναγόπουλου.

Ο εκπαιδευτικός Νίκος Κόγιας, έχει πλούσια εμπειρία και γνώση της Αυτοδιοίκησης. Εκλεγμένος για τέταρτη θητεία, συμμετέχει από το 1994 στα αυτοδιοικητικά δρώμενα του νησιού.

Εχει διατελέσει Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, ενώ η συμμετοχή του σε όργανα του Δήμου άφησε ιδιαίτερα θετικό αποτύπωμα.
Μεταξύ άλλων έχει θητεύσει στον Αναπτυξιακό Σύνδεσμο καθώς και στην Οικονομική επιτροπή και στην επιτροπή Παιδείας.
Πρωτοστάτησε στο σχεδιασμό, στην ένταξη και τη γρήγορη χρηματοδότηση σπουδαίων έργων για την εικόνα της Σαλαμίνας.
Η αναβάθμιση του Δημοτικού φωτισμού, σε ολόκληρο το νησί, αποτελεί ασφαλώς μία μεγάλη επιτυχία.
Ο κύριος Κόγιας συνέβαλε τα μέγιστα, ώστε να προχωρήσει και να ολοκληρωθεί ένα έργο ζωτικής σημασίας για την ασφάλεια οδηγών και πεζών, καθώς και για την εικόνα της μεγάλης φωτεινότητας στους δρόμους της Σαλαμίνας.
Εργα όπως αυτά της ολοκλήρωσης και πιστοποίησης των ΝΕΩΝ παιδικών χαρών, της Δημοτικής βιβλιοθήκης Αμπελακίων, του εκτεταμένου προγράμματος οδοποιίας καθώς και των αναπλάσεων στις λεωφόρους και τις πλατείες της Σαλαμίνας, έχουν την σφραγίδα της Δημοτικής αρχής του Γιώργου Παναγόπουλου και την καθοριστική προσωπική συμβολή του στενού του συνεργάτη Αντιδημάρχου Νίκου Κόγια.