Αρχική Αθλητικά Νέα Ντέρμπι «αιωνίων» στο Κύπελλο Ελλάδας

Ντέρμπι «αιωνίων» στο Κύπελλο Ελλάδας

0
132

Ολυμπιακός Vs Παναθηναϊκός στο Κύπελλο Ελλάδας

Λοιπόν τώρα αρχίζει ουσιαστικά η διοργάνωση. Μιας και στη φάση των «16» μπήκαν και οι ομάδες που πήραν τα ευρωπαϊκά εισιτήρια. Έτσι ο θεσμός απέκτησε ενδιαφέρον. Ωστόσο αυτό χτύπησε «κόκκινο» με το… καλημέρα. Ειδικά παραμονές του πρώτου φετινού ματς ανάμεσα στο Θρύλο και τον ΠΑΟ. Καθώς η κληρωτίδα έβγαλε ένα τεράστιο ματς. Πιο συγκεκριμένα ντέρμπι «αιωνίων». Για την ακρίβεια η σειρά του ζευγαριού είναι Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Έτσι οι δύο μεγάλοι του ελληνικού ποδοσφαίρου θα κοντραριστούν σε διπλές αναμετρήσεις.

Ειδικότερα το πρώτο ματς θα είναι στην έδρα των «πράσινων» στις 5 Δεκεμβρίου. Επιπλέον, ένα μήνα και κάτι αργότερα, στις 10 Ιανουαρίου, θα διεξαχθεί η ρεβάνς στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης». Ακόμα, η ΕΠΟ ανακοίνωσε τη συμφωνία με την COSMOTE TV για τα ματς της διοργάνωσης, την προσεχή τριετία. Ντέρμπι «αιωνίων» στο Κύπελλο Ελλάδας.

Η διαδρομή στο Κύπελλο Ελλάδας

Επιπρόσθετα, ακολούθησε η κλήρωση και για τους επόμενους γύρους. Δηλαδή για τα προημιτελικά, τα ημιτελικά, αλλά και τον τυπικά γηπεδούχο στον τελικό. Ωστόσο, ο Θρύλος δεν ξέρει ακόμα πώς διαμορφώνεται το τοπίο αν ξεπεράσει το «εμπόδιο» του Παναθηναϊκού. Βέβαια αν κάνει δύο προκρίσεις, στους «16» και τους «8» στον ημιτελικό είναι πολύ πιθανό να αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ. Ακόμα από αυτή την πλευρά του… ταμπλό της κλήρωσης θα βγει και ο γηπεδούχους στον τελικό του θεσμού!