ΟΙ ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΙΩΑΚΕΙΜΙΔΗ ΣΤΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

0
262
Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Ιωακειμίδης προχώρησε στη παρακάτω δήλωση με αφορμή της στήριξης στην υποψηφιότητάς του από τους Οικολόγους Πράσινους:
“Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τους Οικολόγους Πράσινους, για την απόφαση στήριξης της υποψηφιότητάς μου για την Περιφέρεια Αττικής. Η στήριξή τους αποδεικνύει στην πράξη, ότι ο «Αττικός Κύκλος Συνεργασίας και Εμπιστοσύνης» είναι ένας αυτοδιοικητικός, υπερκομματικός συνδυασμός.
Για τον «Αττικό Κύκλο Συνεργασίας και Εμπιστοσύνης» και για μένα προσωπικά η οικολογία, η αντιμετώπιση των συνεπειών της κλιματικής κρίσης και η προστασία του περιβάλλοντος αποτελούν βασική προτεραιότητα και απόλυτη δέσμευση.
Οι προτάσεις και οι προγραμματικές μας θέσεις έχουν βασική αρχή, ότι η κλιματική κρίση δεν είναι μια έννοια αφηρημένη, καθώς οι επιπτώσεις της είναι απτές στην καθημερινή ζωή των πολιτών και των κατοίκων της Αττικής. Υπό αυτή την έννοια χρειάζονται άμεσες και δραστικές λύσεις. Η Περιφέρεια Αττικής και η αυτοδιοίκηση έχουν να διαδραματίσουν σημαντικό ρόλο σε αυτή την προσπάθεια. Η Περιφέρεια Αττικής μπορεί να γίνει πρωτοπόρος στη διαδικασία της πράσινης μετάβασης”.