Ο Δήμος Νίκαιας Αγ. Ι. Ρέντη μαζί με τον Σύλλογο Εργαζομένων και φορείς της πόλης, δυναμώνουν τη «Φλόγα» της αγάπης για τα παιδιά με καρκίνο

0
53
Πριν ένα μήνα ο Δήμος Νίκαιας Αγ. Ι. Ρέντη ξεκίνησε την εκστρατεία στήριξης για τα παιδιά του Συλλόγου Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «Η Φλόγα» και έφτασε η στιγμή να παραδώσει τα δώρα του.
Στη σύμπραξη αγάπης πήραν μέρος η Διεύθυνση Προσχολικής Αγωγής που συγκέντρωσε το ποσό των 630 €, η Διεύθυνση Καθαριότητας με το ποσό των 150 € , η Διεύθυνση Αθλητισμού που συμμετείχε με ρούχα και παπούτσια και εργαζόμενοι του Δήμου.
Μέλη του 6ου ΚΑΠΗ και το Πανεπιστήμιο Πειραιώς πρόσφεραν καινούργια ρούχα, το 4ο Λύκειο Νίκαιας συμμετείχε με παιχνίδια και δωροεπιταγές των 30€ και ο Εμπορικός Σύλλογος Νίκαιας με είδη ένδυσης και υπόδησης. Εθελοντές της ομάδας «Έλα κι εσυ!» κάλυψαν τα 40 παιδιά της Φλόγας σε είδη υπόδησης και ρουχισμού.
Ο Δήμαρχος Νίκαιας-Αγ.Ι. Ρέντη Κωνσταντίνος Μαραγκάκης μαζί με τον πρόεδρο του Συλλόγου Εργαζομένων του Δήμου Νίκαιας- Αγ. Ι. Ρέντη και της ΠΟΕ ΟΤΑ Νίκο Τράκα και με τη συνδρομή εργαζομένων της Διεύθυνσης Καθαριότητας παρέδωσαν τα δώρα στη «Φλόγα» και επαναβεβαίωσαν την πρόθεσή τους να ενισχύσουν πρωτοβουλίες στήριξης του έργου του συλλόγου.