Ο υποψήφιος Δήμαρχος Θανάσης Τερζής αποδίδει σε ανθυποψηφίους του, μεθοδεύσεις χειραγώγησης των πολιτών στο Δήμο Νίκαιας Ρέντη

0
513

Με ανακοίνωση του συνδυασμού του, την οποία και υπογράφει προσωπικά ο

υποψήφιος Δήμαρχος Δήμου Νίκαιας Αγ. Ιωάννη Ρέντη Αθανάσιος Τερζής καταγγέλει μεθοδεύσεις χειραγώγησης των πολιτών από υποψήφιο Δήμαρχο, τον οποίο όμως δεν κατανομάζει.
Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ “Μαζί Αλλάζουμε” του κυρίου Τερζή:
“Ο συνδυασμός “Μαζί Αλλάζουμε” και εγω ως ο υποψήφιος δήμαρχος δήμαρχος του Δήμου Νίκαιας -Αγ. Ιωάννη Ρέντη, καταδικάζει και καταδικάζω τις μεθοδεύσεις χειραγώγησης των πολιτών από αντίπαλο υποψήφιο δήμαρχο .
Συγκεκριμένα
Όπως μας έγινε και μου έγινε γνωστό, ο συγκεκριμένος αντίπαλος υποψήφιος διαδίδει ψευδή στοιχεία ότι προηγείται σε δημοσκοπήσεις. Αυτά τα στοιχεία είναι απολύτως ψευδή και αποτελούν μια προσπάθεια χειραγώγησης των πολιτών.
Ο συνδυασμός μας “Μαζί Αλλάζουμε” και εγώ προσωπικά ως υποψήφιος δήμαρχος στεκόμαστε αντιμέτωποι σε αυτές τις μεθοδεύσεις προτάσσοντας ένα νέο ήθος και ύφος στον προεκλογικό αγώνα.
Εμεις επικεντρωνόμαστε στην ανάδειξη πολιτικών προτάσεων για έναν ανθρώπινο δήμο με πρωταγωνιστές τους πολίτες και όχι παλαιοκομματικές μεθοδεύσεις χειραγώγησης των πολιτών.
Ο συνδυασμός “Μαζί Αλλάζουμε” και εγώ ως υποψήφιος δήμαρχος ζητάμε από τους πολίτες να μην παρασύρονται από αυτές τις μεθοδεύσεις και να προκρίνουν πολιτικές, πολιτικές για ένα καλύτερο μέλλον για τον δήμο Νίκαιας και Αγ. Ιωάννη Ρέντη.
Εκ μέρους του συνδυασμού “Μαζί Αλλάζουμε” σας ευχαριστώ πολύ
Είμαι δυναμικά δίπλα σας
Αθανάσιος Τερζής
Υπ. Δήμαρχος Δήμου
Νίκαιας Αγ. Ιωάννη Ρέντη”