Γιώργος Ιωακειμίδης Δήμαρχος Νίκαιας – Αγ. Ι. Ρέντη: Ανοιξε τις πόρτες του το Κατράκειο Θέατρο του Δήμου μας

0
108

Οπως κάθε χρόνο τέτοια εποχή, το Κατράκειο Θέατρο του Δήμου μας, αυτό το πανέμορφο στολίδι της πόλης μας, ξεκίνησε να φιλοξενεί μεγάλες συναυλιακές και θεατρικές παραστάσεις και παράλληλα, χιλιάδες πολίτες όλων των ηλικιών από κάθε γωνιά του λεκανοπεδίου.

Και φέτος, οι παραστάσεις που είναι προγραμματισμένες να γίνουν στο Κατράκειο έχουν την πολυμορφία τους, δηλαδή η κάθε μία απευθύνεται στο δικό της το κοινό και έτσι, κατά ένα τρόπο, καλύπτονται όλες οι μουσικές τάσεις και επιλογές.

Ο κύκλος των συναυλιών ξεκίνησε φέτος λίγο νωρίς. Στις 27 Μαϊου η Φουρέϊρα τραγούδησε σε κοινό 8.000 ατόμων και σε ό,τι αφορά τη συνέχεια: τη Δευτέρα, 12 Ιουνίου εμφανίζεται ο δημοφιλής ερμηνευτής του έντεχνου, Γιάννης Χαρούλης και 4 ημέρες μετά, την Παρασκευή, 16 Ιουνίου, ακολουθεί η συναυλία του Νικαιώτη, Γιώργου Μαζωνάκη.

Ακολουθεί η εξαιρετική θεατρική παράσταση, «Οι Παίχτες» την Τετάρτη, 21 Ιουνίου και έπονται τρεις μεγάλες συναυλίες. Του Νίκου Βέρτη τη Δευτέρα, 26 Ιουνίου, του Γιώργου Νταλάρα και Παντελή Θαλασσινού, την Τετάρτη, 28 Ιουνίου και του Νίκου Οικονομόπουλου, την Πέμπτη, 29 Ιουνίου. Για τις παραστάσεις, συναυλιακές και θεατρικές του Ιουλίου, θα μιλήσουμε σε επόμενο διάστημα.

Θέλω στο σημείο αυτό να πω, ότι όλες οι συναυλιακές και θεατρικές παραστάσεις στο Κατράκειο Θέατρο γίνονται με αίτημα των εταιρειών παραγωγής όπως και οι τιμές των εισιτηρίων καθορίζονται από τις ίδιες, απλώς, ο Δήμος μας προσφέρει καλύτερους οικονομικούς όρους μίσθωσης αν οι τιμές δεν ξεπερνούν τα 15€.

Εύχομαι και η φετινή λειτουργία του Κατράκειου Θεάτρου μας να έχει την ίδια επιτυχία των τελευταίων ετών -πέρυσι ,σημειώθηκε ρεκόρ, προσέλευσης. Διατέθηκαν 181.647 εισιτήρια!- και οι πολίτες που θα το επιλέξουν για την ψυχαγωγία τους, να χαρούν και να απολαύσουν τους καλλιτέχνες που θαυμάζουν.