Γιώργος Ιωακειμίδης Δήμαρχος Νίκαιας – Αγ. Ι. Ρέντη: Σας ευχαριστούμε που με το δικό σας μοναδικό τρόπο βγάλατε τον καλλιτέχνη που όλοι κρύβουμε μέσα μας

0
171

Οταν ο Πολιτισμός γίνεται προτεραιότητα

Χθες στο Κέντρο Πολιτισμού Ρέντη ταξιδέψαμε με μουσική, χορό και ζωγραφική.

Θαυμάσαμε τα παιδιά του μουσικού εργαστηρίου (παραρτήματος του Δημοτικού Ωδείου Νίκαιας-Ρέντη), της Ορχήστρας των Ανέμων, του τμήματος ζωγραφικής, του τμήματος χορού και του τμήματος χοροκίνησης gym for all.

Η απόφαση να γίνει η εκδήλωση σε αυτό το χώρο ήταν επιλογή των ίδιων των παιδιών που πλέον θεωρούν το Κέντρο Πολιτισμού δικό τους χώρο έκφρασης και δημιουργίας. Χθες λοιπόν κάλεσαν όλους εμάς στο «σπίτι τους» για να μας δείξουν το αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς όλου του χρόνου.

Αυτή τη μαγική βραδιά, υπερήφανοι γονείς, φίλοι και συμμαθητές γίναμε ένα μαζί τους, διασκεδάσαμε και είδαμε την αξία του πολιτισμού μέσα από τα δικά τους μάτια. Άλλωστε αυτό δεν είναι και το θαύμα της τέχνης;

Ευχή όλων μας, να συνεχίσετε να μας χαρίζετε τέτοιες βραδιές για να μας θυμίζετε πως όταν οι ψυχές μας ανοίγουν και ελαφραίνουν τότε με ένα μαγικό τρόπο μπορούν να υποδεχτούν την ομορφιά της τέχνης και το μεγαλείο της.

Σας ευχαριστούμε που χθες με το δικό σας μοναδικό τρόπο βγάλατε τον καλλιτέχνη που όλοι κρύβουμε μέσα μας.