Κυριακή (Κούλα) Χαραλαμπίδου : Για να δούμε άσπρη μέρα… Τώρα ΚΚΕ

0
88

Δήλωση της Κυριακής Χαραλαμπίδου συνταξιούχου τραπεζοϋπάλληλου, υποψήφιας με τη ΛΑΕ (2015 και 2019), Δημοτικής Σύμβουλου Νίκαιας – Ρέντη (2014 – 2019) με το «Κόντρα στο Ρεύμα» :

“Στις εκλογές της 21ης Μάη στήριξα το ΚΚΕ γιατί αποτελεί τη μόνη πολιτική δύναμη ρήξης και αγώνων, με ηθική και συνέπεια.

Γιατί είναι πάντα δίπλα στους εργαζόμενους και τις διεκδικήσεις τους, πάντα στους δρόμους για ό,τι αφορά τον λαό και τη νεολαία. Από τα πιο «μικρά» μέχρι τα πιο «μεγάλα».

Από τους αγώνες για μεροκάματα και ζωή με αξιοπρέπεια, για να μη χάνει ο λαός τα σπίτια του απ’ τα «κοράκια», μέχρι τις πολλαπλές «κοιλάδες των Τεμπών». Αγώνες για να μη συνηθίσουμε να βλέπουμε εικόνες σαν αυτές των τελευταίων ημερών με το ναυάγιο στην Πύλο…

Στηρίζω ακόμα πιο δυνατά και βροντερά στις εκλογές της 25ης Ιούνη το ΚΚΕ και συμπορεύομαι στον αγώνα του.

Το ίδιο καλώ να κάνει και όποιον αισθάνεται προοδευτικός, να συμπαραταχθεί με το ΚΚΕ, να αυξήσει τις δυνάμεις του στην κοινωνία, αλλά να βάλει και με την ψήφο του ένα ακόμα λιθαράκι για το επόμενο βήμα μετά το αποτέλεσμα της 21ης Μάη. Να αυξηθεί ακόμα περισσότερο η κοινοβουλευτική του δύναμη, να εκλέξει ακόμα περισσότερους βουλευτές.

Γιατί μέχρι να ξεμπερδέψουμε μια και καλή με τη σαπίλα, για να δούμε άσπρη μέρα, χρειάζεται να υπάρχει όσο πιο δυνατή στη Βουλή, αλλά και στον δρόμο, η φωνή που βάζει φρένο, που λέει «όχι» στο μέλλον που όλοι οι άλλοι ετοιμάζουν για μας και τα παιδιά μας. Κι αυτό είναι μόνο το ΚΚΕ”.