Δήμος Νίκαιας: Δημοτικός σύμβουλος γρονθοκόπησε Αντιδήμαρχο

0
29
Μία ημέρα μετά το άγριο επεισόδιο του πρώην βουλευτή των Σπαρτιατών, Κωνσταντίνου Φλώρου, στον βουλευτή της Ελληνικής Λύσης Βασίλη Γραμμένο, παρόμοιο περιστατικό έρχεται στο φως της δημοσιότητας, σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου.
Οπως μετέδωσε δημοσιογράφος του ΕΡΤΝews, στο Ειρηνοδικείο Νίκαιας δημοτικός σύμβουλος φέρεται να επιτέθηκε στον Αντιδήμαρχο υποδομών και τεχνικών υπηρεσιών Νίκαιας Ελευθέριο Χατζηπαυλίδη, ρίχνοντάς του μπουνιά. Ο Αντιδήμαρχος μεταφέρθηκε στο Τζάνειο με αιμορραγία για τις πρώτες βοήθειες.
Ο δημοτικός σύμβουλος που ανήκει στη παράταξη  “Δημοκρατική Συνεργασία για τη Νίκαια και το Ρέντη” δεν έχει ακόμη συλληφθεί, παρότι αναζητείται από την αστυνομία στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

Ο Δήμαρχος Νίκαιας Αγ.Ι. Ρέντη δήλωσε:

­”Καταδικάζω με τον πλέον απερίφραστο τρόπο την πράξη βιαιοπραγίας κατά του Αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου μας από δημοτικό σύμβουλο αντιπολιτευόμενης παράταξης. Η βία και πολύ περισσότερο όταν αυτή εκδηλώνεται από ανθρώπους που εκλέχτηκαν για να υπηρετήσουν τα συμφέροντα των πολιτών και της πόλης, προσβάλει κάθε ανθρώπινη αξία. Ο Αντιδήμαρχος περιθάλπτεται στο Τζάνειο Γενικό Νοσοκομείο Πειραιά και η υγεία του εξελίσσεται καλώς­”.
Με ανακοίνωσή της η Λαïκή Συσπείρωση Νίκαιας-Ρέντη καταδικάζει την βίαιη επίθεση σε βάρος του Αντιδημάρχου και τονίζει χαρακτηριστικά:
“Τέτοια γεγονότα δεν τιμούν την πόλη μας και την ιστορία της. Η Λαïκή Συσπείρωση πάντα με πολιτικό λόγο και με αντιπαράθεση που βασίζεται σε πολιτικά επιχειρήματα θα συνεχίσει να πορεύεται τόσο μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο, όσο και μέσα στη πόλη και τους μαζικούς φορείς της, με γνώμονα τις ανάγκες των πολλών και όχι τα κέρδη των λίγων”