Πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση ονοματοδοσίας της αίθουσας του Δημοτικού Συμβουλίου στο Δημαρχείο Νίκαιας Αγ.Ι. Ρέντη, ως αίθουσα “Δημήτρης Σεΐτανίδης”

0
24
Πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση ονοματοδοσίας της αίθουσας του Δημοτικού Συμβουλίου στο Δημαρχείο Νίκαιας Αγ.Ι. Ρέντη, ως αίθουσα “Δημήτρης Σεΐτανίδης”
Με ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου του τότε Δήμου Νίκαιας το 2003 η αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου πήρε το όνομα “Δημήτρης Σεΐτανίδης” προς τιμήν του αυτοδιοικητικού στελέχους του ΚΚΕ που έφυγε από τη ζωή όταν ήταν Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου της Νίκαιας.
Ο Μίμης Σεΐτανίδης είχε διατελέσει Δημοτικός Σύμβουλος για πάνω από 2 δεκαετίες και την μέρα του θανάτου του ήταν Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου.
Πρόεδρος επί σειρά ετών της Επιτροπής Ειρήνης Κοκκινιάς. Η Ειρηνοδρομία που γίνονταν στην Νίκαια, έφερε το όνομά του μετά τον θάνατό του.Είχε ενεργή δράση σε πολλούς μαζικούς φορείς της πόλης.
Μετά από την ανακαίνιση της αίθουσας από την προηγούμενη Δημοτική Αρχή, είχε αφαιρεθεί η φωτογραφία και δεν υπήρχε καμία αναφορά στο όνομα της Αίθουσας.
Με αίτημα της Λαϊκής Συσπείρωσης σε πρόσφατη συνεδρίαση, η Δημοτική Αρχή  του Κώστα Μαραγκάκη διόρθωσε το ατόπημα ως προς την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου και την αυτοδιοικητική ιστορία του Δήμου.
Στην τελετή ονοματοδοσίας, συμμετείχε η οικογένεια του Μίμη Σεΐτανίδη. Για τη ζωή και τη δράση του μίλησε ο Περιφερειακός Σύμβουλος της Λαϊκής Συσπείρωσης και πρώην Δήμαρχος Νίκαιας, Στέλιος Μπενετάτος.