Ενας ακόμη υποψήφιος από τον χώρο της ΝΔ στο Δήμο ΝΙΚΑΙΑΣ ΡΕΝΤΗ

0
125
Ενα στέλεχος του κεντρικού μηχανισμού της Νέας Δημοκρατίας, ο δικηγόρος Πειραιά κύριος Στάθης Γουνάκης, θα είναι σύμφωνα με ανοικτή επιστολή που εξέδωσε, υποψήφιος Δήμαρχος στο Δήμο Νίκαιας Αγίου Ιωάννη Ρέντη.
Πρόκειται για ένα ακόμη πρόσωπο από από τον ευρύτερο χώρο της ΝΔ και της Κεντροδεξιάς, που μπαίνει στη μάχη των Δημοτικών εκλογών του Οκτωβρίου.
Τα δεδομένα πλέον διαφοροποιούνται, αφού ο Περιφερειακός συντονιστής Δυτικής  Αττικής  των κεντρικών της  ΝΔ και  μέλος  της  ομάδας  της  Λίλιαν Ηλιοπούλου συντονίστριας της θεματικής ενότητας κοινωνικής επιχειρηματικότητας  στην Γραμματεία παραγωγικών τομέων της ΝΔ Στάθης Γουνάκης δημοσιοποίησε την απόφασή του να είναι υποψήφιος Δήμαρχος στις επικείμενες δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου 2023 στον Δήμο Νίκαιας Ρέντη.
Με την  ανοιχτή του επιστολή ο κύριος Γουνάκης , γνωστοποιεί  πως η απόφασή του να θέσει υποψηφιότητα
«Είναι μια απόφαση που πάρθηκε μετά από ώριμη σκέψη και με την προτροπή φίλων μα και συνεργατών μου», όπως αναφέρει χαρακτηριστικά.
Στην επιστολή του, κάνει σαφές το ότι προσδοκά να εκφράσει στο Δημοτικό πεδίο τη μεγάλη φιλελεύθερη παράταξη αλλά ταυτόχρονα και κάθε ανένταχτη φωνή στη Νίκαια και τον Ρέντη.
 Το πλήρες κείμενο της Ανοιχτής Επιστολής:
Συμπολίτισσες , Συμπολίτες
Φίλες και Φίλοι
Με αυτή την ανοιχτή επιστολή μου γνωστοποιώ προς όλες και όλους σας ότι στις
δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου 2023 θα είμαι υποψήφιος Δήμαρχος Νίκαιας –
Ρέντη
Η απόφαση αυτή είναι το αποτέλεσμα ώριμης σκέψης και αρκετών συζητήσεων με
φίλους και συνεργάτες , με την προτροπή των οποίων κατέληξα στην εν λόγω
απόφαση να διεκδικήσω την Δημαρχία της πόλης μας στις εκλογές της 8ης
Οκτωβρίου 2023
Σκοπός μου είναι να δοθεί η δυνατότητα μέσα από ένα συγκροτημένο ψηφοδέλτιο ,
να εκφραστεί και στο δημοτικό πεδίο η μεγάλη φιλελεύθερη παράταξη και
ταυτόχρονα κάθε ανένταχτη φωνή που κινείται ανεξάρτητα στο πολιτικό πεδίο και
επιθυμεί , μαζί με πολλούς συντοπίτες μας το καλό και την πρόοδο της Νίκαιας και
του Ρέντη
Για αυτό ο αγώνας είναι συλλογικός με βασική επιδίωξη να δημιουργηθεί η ΝέαΠόλη , η Νίκαια και ο Ρέντης , σε μια ισόρροπη και αρμονική συνύπαρξη των δυοαυτών περιοχών που συνθέτουν τον σημερινό Δήμο μας
Σε αυτόν τον αγώνα δεν περισσεύει κανείς . Ο σκοπός είναι κοινός . Να φτιάξουμε την Νέα Πόλη , με λειτουργικότητα , υψηλή αισθητική , ασφάλεια , και κοινωνική συνοχή.
Για αυτά θα αγωνιστούμε , με σύνεση αλλά και με αποφασιστικότητα
Με την ευκαιρία αυτής της επικοινωνίας μας να σας ενημερώσω ότι η ονομασία του δημοτικού μας συνδυασμού είναι Νέα Πόλη – Δυνατά μπροστά
Στις εκλογές της 8 ης Οκτωβρίου 2023 μας αξίζει λοιπόν μια Νέα Πόλη , η δική μας Πόλη , που θα είμαστε υπερήφανοι για τον τόπο που ζούμε
Όλες και όλοι μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε . Γιατί μας αξίζουν τα καλύτερα
Σας ευχαριστώ
Στάθης Γουνάκης Υποψήφιος Δήμαρχος Νίκαιας – Ρέντη

ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΣΤΑΘΗ ΓΟΥΝΑΚΗ:

Ο Στάθης Γουνάκης Γεννήθηκε  και  μεγάλωσε  στην Άνω   Νεάπολη  Νίκαιας  και  κατάγεται από το  Ρέθυμνο  Κρήτης. Σπούδασε  Νομική  στο  Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο  Θράκης

Εργάστηκε  επί  20  έτη  στην Motor oil Hellas,  και  είναι  δικηγόρος Πειραιώς.

Είναι  παντρεμένος  με  την Λίλιαν  Ηλιοπούλου  Ψυχολόγο – Ψυχοθεραπεύτρια  και  έχουν τρεις  γιους .

Είναι  Περιφερειακός συντονιστής Δ. Αττικής  των κεντρικών της  ΝΔ και  μέλος  της  ομάδας  της  Λίλιαν Ηλιοπούλου συντονίστρια κοινωνικής επιχειρηματικότητας θεματικής  ενότητας  στην Γραμματεία παραγωγικών τομέων  της  ΝΔ .

Α ΄ Αντιπρόεδρος  και  ιδρυτικό μέλος του επιμελητηρίου κοινωνικής και  αλληλέγγυας οικονομίας  Ελλάδος  με  έδρα  την  Νίκαια.

Νομικός  Σύμβουλος στην Ένωση  στην Πανελλήνια Ένωση Φορέων Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας με διακριτικό τίτλο Π.Ο.Κοιν.Σ.Επ. , προσφέροντας εθελοντική  δράση τα τελευταία χρόνια