Η εκδήλωση κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίτας της Εταιρείας Πολιτισμού Επιστημών και Κοινωνικής Παρέμβασης, στο Δημαρχείο της Νίκαιας-Ρέντη

0
32
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η τελετή κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίτας της Εταιρείας Πολιτισμού Επιστημών και Κοινωνικής Παρέμβασης ,στο Δημαρχείο της Νίκαιας-Ρέντη .
Κατά την τελετή υπήρξε χαιρετισμός του Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου κ. Πρόδρομου Ζαχαρόπουλου ενώ η Μικρασιατική χορωδία Νικαίας λάμπρυνε την τελετή με εορταστικά τραγούδια .
Στα πλαίσια της εορταστικής εκδήλωσης η Εταιρεία Πολιτισμού Επιστημών τίμησε την κ Αρχοντία Παπαδοπούλου ιστορικό φιλόλογο και πρώην ανεξάρτητη Δημοτική Σύμβουλο της πόλης μας και τον οδοντίατρο και πρώην Αντιδήμαρχο Νίκαιας κ Γιώργο Πρωτόπαππα για την σημαντική συμβολή και προσφορά τους στα πολιτιστικά πράγματα της πόλης μας.
Στην τελετή παραβρέθηκαν ο εκπρόσωπος του Μητροπολίτη Νικαίας Αρχιμανδρίτης Πατέρας Αθανάσιος και ο Αρχιμανδρίτης Πατέρας Ιάκωνβος , ο Δήμαρχος Νίκαιας Ρέντη Κ. Μαραγκάκης οι Βουλευτές Ι. Τραγάκης ,Δ. Μαρκόπουλος ,Ν. Κασιμάτη, ο πρώην υπουργός κ. Γ. Διαμαντίδης , ο εκπρόσωπος του Βουλευτή της Ν.Δ. Γ. Βρεττάκου Κούλης Βρεττάκος, ο Επικεφαλής του Συνδυασμού Νίκαια Ρέντης Η ΖΩΗ ΜΑΣ Δ. Λιντζέρης, ο πρώην Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Δ. Διαμαντίδης ,ο πρώην Αντιπεριφερειάρχης Λ. Αθανασιάδης ,ο Αντιδήμαρχος Πειραιά Δ. Καρύδης ,ο πρώην Δήμαρχος Νίκαιας Στ. Μπενετάτος ,ο πρώην Δήμαρχος Νίκαιας και Πειραιά Στ. Λογοθέτης , οι Αντιδήμαρχοι Νίκαιας-Ρέντη Δ. Σταματάτος και Α. Μάλαμα ,οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ. Τζ. Γιωργαντζέλη , Δ. Μόσχου ,Β. Γεωργούλης, Ν. Μπακιρτζής ,Αθ. Μπούτση, Μ. Μπενετάτος , οι πολιτευτής της Ν.Δ. κ. Στ. Μελιδώνης και ο πολιτευτής του ΠΑΣΟΚ κ. Χρ. Σαλαλές στον οποίο έπεσε και το φλουρί της Βασιλόπιτας . πολλοί πρώην Δημοτικοί Σύμβουλοι, οι Πρόεδροι των Μικρασιατιών Συλλόγων της πόλης μας ,η κ. Ειρ. Βαλιανάτου της Ενώσεως Πισσιδών ,ο κ. Κ. Νισκόπουλος της Ενώσεως Σμυρναίων Νικαίας Πειραιώς ,η κ. Ε. Μιχαηλίδου της Ενώσεως Βιθυνών, η κ. Ζ. Λαυρεντιάδου της Ενώσεως ΙΩΝΙΑ , ο Πρόεδρος της ιστορικής χορωδίας Νικαίας Γερ. Κασφίκης ,ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Νίκαιας Θ. Τσίνος ,ο Πρόεδρος του Ιωνικού Θεάτρου Αντ. Παπαδόπουλος ,,η εκπρόσωπος της Πράσινης Αριστεράς κ. Α. Μαλτέζη και πολλοί φίλοι της Εταιρείας Πολιτισμού και Επιστημών που πάντα τιμούν με την παρουσία τους την Εταιρεία Πολιτισμού Επιστημών και Κοινωνικής Παρέμβασης.