Κώστας Μαραγκάκης: “Κάθε μέλος της ομάδας είναι μια ξεχωριστή δύναμη, μια μοναδική και εξίσου σημαντική παρουσία για την ανάπτυξη του Δήμου μας”

0
87
“Δήλωση του Κωνσταντίνου Μαραγκάκη
Υποψήφιου Δημάρχου Νίκαιας Ρέντη:
“Είμαστε μια μεγάλη ομάδα, μια μεγάλη οικογένεια, κάνουμε μια οργανωμένη προσπάθεια, έχουμε έναν κοινό στόχο: να κάνουμε τον Δήμο Νίκαιας – Αγ. Ι. Ρέντη έναν ακόμα καλύτερο τόπο να ζεις!
 Με την επιτυχή οριστικοποίηση του ψηφοδελτίου μας και εξαντλώντας το ανώτατο όριο υποψηφίων από τον νόμο, να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου όλες τις υποψήφιες και όλους τους υποψήφιους που εμπιστευτήκαν την παράταξή μας και εμένα προσωπικά.
 Κάθε μέλος της ομάδας είναι μια ξεχωριστή δύναμη, μια μοναδική και εξίσου σημαντική παρουσία για την ανάπτυξη του Δήμου μας.
 Αφουγκραζόμενοι την απαίτηση των Δημοτών μας δεσμευόμαστε για μια πιο ανθρωποκεντρική, ανοιχτή στον πολίτη, συνεργατική και αποτελεσματική κυρίως, διοίκηση, βασισμένη στις ανθρώπινες αξίες
 Oπλα μας η συνεργασία, η ενότητα, η όρεξη για σκληρή δουλειά, η εντιμότητα, η γνώση και η εμπειρία.
 Διεκδικούμε την στήριξη και την ψήφο σας ώστε να προσπαθήσουμε μαζί με εσάς, να κάνουμε τον Δήμο Νίκαιας – Αγ. Ι. Ρέντη μια καλύτερη πόλη για να ζούμε, μια καλύτερη πόλη να εργαζόμαστε, μια καλύτερη πόλη για τα παιδιά μας!

 Θα δουλέψουμε, όλοι μαζί, για να μπορούμε να είμαστε υπερήφανοι και να κοιτάμε στα μάτια τους συνδημότες μας.

Ζητάμε τη μαζική και ενεργή συμμετοχή σας, όχι μόνο στην προεκλογική περίοδο, αλλά και στη συνέχεια, ώστε να οδηγηθεί πιο γρήγορα και αποτελεσματικά η πόλη μας στο επίπεδο που όλοι επιθυμούμε.
Ευχαριστούμε από καρδιάς τους εθελοντές συνδημότες μας για τη μέχρι τώρα στήριξη τους.
Με εκτίμηση
Κωνσταντίνος Μ. Μαραγκάκης
Υποψήφιος Δήμαρχος”