Παναγιώτης Κατηφές: Ντράπηκε και η ντροπή με τους εκατοντάδες γονείς να ξημεροβραδιάζονται έξω από τις δημοτικές υπηρεσίες μήπως και βρουν μια θέση στον ήλιο για τα παιδιά τους.

0
118

Δήλωση του Παναγιώτη Κατηφέ Υποψήφιου Δήμαρχου Νίκαιας Ρέντη:

“Ντράπηκε και η ντροπή σήμερα, με τους εκατοντάδες γονείς να ξημεροβραδιάζονται έξω από τις δημοτικές υπηρεσίες μήπως και βρουν μια θέση στον ήλιο για τα παιδιά τους.
Η κυβέρνηση έχει την πρώτη ευθύνη γιατί υποχρηματοδοτεί τις δημόσιες υπηρεσίες, τους δημοτικούς παιδικούς σταθμούς, μεγαλώνοντας το άγχος των λαϊκών οικογενειών και αναγκάζοντας ακόμα και να βάλουν ακόμα πιο βαθιά το χέρι στην τσέπη για να εξασφαλίσουν μια θέση έστω σε ιδιωτικούς παιδικούς σταθμούς.
Ευθύνη έχει και η Δημοτική αρχή του κ.Ιωακειμίδη και του αντιδήμαρχου προσχολικής αγωγής και υποψήφιου δημάρχου Κ.Μαραγκάκη.
Εφαρμόζουν κατά γράμμα αυτή την πολιτική που μειώνει συνεχώς τις δαπάνες για τις ανάγκες των πολλών. Δεν διεκδικούν αύξηση της κρατικής χρηματοδότησης.
Ευθύνες έχουν όμως γιατί γνώριζαν την ταλαιπωρία που θα πέρναγαν οι εκατοντάδες δημότες της πόλης και δεν έκαναν τίποτα γι’ αυτό. Ούτε νερό δεν σκέφτηκαν να προσφέρουν σε μωρομάνες και έγκυες γυναίκες αλλά -απ’ την άλλη- φρόντισαν να δώσουν χώρο σε γνωστό και μη εξαιρετέο υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο της παράταξης Μαραγκάκη, να κάνει προεκλογική εκστρατεία.
Η κατάσταση αυτή πρέπει να αλλάξει και θα αλλάξει.
Με τη Λαϊκή Συσπείρωση να παλέψουμε και να διεκδικήσουμε σύγχρονους Σταθμούς για όλα τα παιδιά με μόνιμο επαρκές επιστημονικό και βοηθητικό προσωπικό!